Café Vrieler Enschede

Café Vrieler Enschede
Bruin café
Café Vrieler is het gezelligste “bruine” café van de stad. Voor wie gewoon een potje wil kaarten, een biljartje wil leggen of een partijtje wil darten is het de plek bij uitstek. In het café staan twee biljarttafels en zijn vier dartbanen aanwezig. Wil je een gokje wagen? Dan kun je terecht achter één van de gokkasten. Heb jij geen zin om actief bezig te zijn? Lekker kletsen aan de bar kan natuurlijk ook! In een ontspannen sfeer is het heerlijk genieten van de hapjes en drankjes.

FC Twente Café en Partycenter Vrieler Enschede

Gedenksteen oprichting FC Twente

FC Twente
Café Vrieler is een van de oudste cafés in Enschede en heeft dan ook een rijke historie. Zo heeft er in 1965 het gesprek tussen de Enschedese Boys en Sportclub Enschede plaatsgevonden en was de oprichting van FC Twente een feit. De kroeg straalt nog steeds de liefde voor FC Twente uit. Niet alleen de verschillende sportattributen binnen of de gedenkplaat aan de buitengevel getuigen hiervan, maar ook worden de voetbalwedstrijden op een groot scherm vol enthousiasme gevolgd.


Summer Sounds VrielerNL Café en Partycenter Vrieler Enschede

Summer Sounds VrielerNL 2016


Hollandse hits
Naast de voorliefde voor FC Twente staat het Nederlands lied uitgebreid in de spotlights. Regelmatig zijn er optredens van artiesten die Hollandse hits ten gehore brengen. De opnames voor het tv-programma Euregiotap van TV Enschede FM vinden in de grote zaal plaats, een evenement dat u zeker niet mag missen. De programmering van de Hollandse avond op het jaarlijkse evenement Summer Sounds op de Oude Markt in Enschede is, niet geheel zonder reden, in handen van Café Vrieler.

Café Vrieler. Het bruist er van gezelligheid!