Zaalverhuur Enschede

Zaalverhuur Bruiloften Feesten Partijen Workshops Vrieler EnschedeZaalverhuur
Voor zaalverhuur gaat u naar Partycenter Vrieler in Enschede. We verhuren twee mooie zalen, die wij geheel naar uw wensen kunnen inrichten. Moet het uitbundig of ingetogen, een themafeest of swingend? Alles is mogelijk, niets is ons te gek. Zoekt u een zaal voor het houden van een vergadering of het geven van een workshop? Ook hiervoor bent u bij ons aan het goede adres. De zalen zijn allebei voorzien van een professionele licht- en geluidsinstallatie met beamer en eigen bar.

De zalen
De grote zaal biedt plaats aan maximaal 500 gasten, maar is ook zo in te delen dat het geschikt is voor kleinere groepen. In de grote zaal is een podium met ruime dansvloer waardoor de zaal zich uitstekend leent voor optredens van artiesten of het houden van bruiloften, recepties, bedrijfsfeesten, congressen of andere grotere evenementen. De kleine zaal op de eerste verdieping is met een capaciteit van maximaal 80 personen ideaal voor de wat kleinere feesten, verjaardagen en vergaderingen.

Catering
Wanneer u een zaal huurt, stellen wij niet alleen de ruimte beschikbaar maar verzorgen wij ook de catering. Wij bieden u dus een totaalpakket aan inclusief de hapjes en drankjes. Van een lunch tot een high tea, van een brunch tot een diner van vier gangen. Uiteraard gaat alles in overleg met u.

Onvergetelijk
Bij Partycenter Vrieler doen wij er alles aan om van elke gelegenheid een onvergetelijk evenement te maken, waar u en uw gasten met veel plezier aan terug zullen denken.

Nieuwsgierig geworden?
Neem dan contact met ons op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 053-4323719.